FashionLife Style

S’jeni të sigurta për çizmet ‘cowboy’? Shikoni këto kombinime dhe do t’i kërkoni më shumë

Çizmet janë një mundësi mjaft e mirë përgjatë gjithë vitit, por ne i duam veçanërisht në vjeshtë, sepse mund t’i veshim me gjithçka, që nga xhinset deri tek fundet dhe pantallonat e shkurtra

Ndërsa modelet e çizmeve të frymëzuara nga Perëndimi kanë qenë në trend për shumë kohë, këtë sezon ne po shikojmë më shumë modele ‘cowboy’ dhe për këtë të gjitha mund të jemi më të lumtura.

E vërteta është që ka shumë opsione të këtij modeli çizmesh, megjithatë, këtu keni disa modele specifike që mund t’i keni ndeshur edhe te vajzat e njohura të modës.

S’jeni të sigurta për çizmet ‘cowboy’? Shikoni këto kombinime dhe do t’i kërkoni më shumë

Disa janë të shkurtra, disa janë të gjata, disa janë neutrale dhe disa janë modele më të guximshme, por të gjitha do t’i japin pamjes suaj një stil krejtësisht të ri.

Tani filloni ëndërroni për të gjitha veshjet që mund të kombinoni me këto modele çizmesh.

S’jeni të sigurta për çizmet ‘cowboy’? Shikoni këto kombinime dhe do t’i kërkoni më shumë

S’jeni të sigurta për çizmet ‘cowboy’? Shikoni këto kombinime dhe do t’i kërkoni më shumë

S’jeni të sigurta për çizmet ‘cowboy’? Shikoni këto kombinime dhe do t’i kërkoni më shumë

S’jeni të sigurta për çizmet ‘cowboy’? Shikoni këto kombinime dhe do t’i kërkoni më shumë

S’jeni të sigurta për çizmet ‘cowboy’? Shikoni këto kombinime dhe do t’i kërkoni më shumë

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button