FashionLife Style

21 personazhet e famshëm të veshur më mirë gjatë vitit 2021

Kur ngjarjet me tapet të kuq u kthyen në formë virtuale, të famshmit e bënë më të mirën e tyre për të treguar modën e tyre në formë digjitale, postimet në Instagram ishin më të rëndësishmet.

Por sado zbavitëse të dukeshin vështrimet brenda shtëpive të të famshmëve tanë të preferuar, thjesht nuk ishte e njëjta gjë.

Kështu që të gjithë ishim të emocionuar kur mbërritja e vaksinave në pranverë nënkuptonte një rikthim të ngadaltë dhe të kujdesshëm në tapetin e kuq në vitin 2021.

21 personazhet e famshëm të veshur më mirë gjatë vitit 2021

Foto: GettyImages

Megjithëse gjërat dukeshin pak më ndryshe se më parë, ngjarjet e mëdha – festivale vjetore të filmit si ato në Kanë dhe Venecia, ngjarjet e industrisë si Oscars dhe Emmy Awards, trendet kryesore të modës si Met Gala dhe CFDA Awards, dhe premiera të shumta të mbushura me yje për filma dhe shfaqje televizive – u kthyen në formën fizike, dhe bashkë me ta, yjet dhe stilistët e tyre.

Suksesin më të madh si temë kryesore për modën e kishte Zendaya: Midis premierave të suksesshme të filmit “Dune” dhe ” Spider-Man: No Way Home “, ajo dhe dizajneri Law Roach patën shumë mundësi për të na mahnitur – gjë që e bënë, kohë pas kohe.

Zendaya vesh ‘fustanin merimangë’ për premierën e “spider-man: no way home”
Zendaya vesh ‘fustanin merimangë’ për premierën e “Spider-Man: No Way Home”

Megjithatë, jo shumë prapa saj ishte Anya Taylor-Joy, ajo u ngrit në mënyrë astronomike shpejt, duke u bërë ambasadore e markës Dior dhe mori çmimin “Fytyra e Vitit” të CFDA 2021. Por, këto nuk ishin të vetmet të famshme që na kënaqën me rikthimin e tyre në qendër të vëmendjes.

Ishte një detyrë thuajse e pamundur për të ngushtuar listën tonë të veshjeve më të mira të vitit 2021 në vetëm 21 persona, por ia dolëm:

Anya Taylor-Joy

21 personazhet e famshëm të veshur më mirë gjatë vitit 2021

Foto: GettyImages

21 personazhet e famshëm të veshur më mirë gjatë vitit 2021

Foto: GettyImages

21 personazhet e famshëm të veshur më mirë gjatë vitit 2021

Foto: GettyImages

Beanie Feldstein

21 personazhet e famshëm të veshur më mirë gjatë vitit 2021

Foto: GettyImages

21 personazhet e famshëm të veshur më mirë gjatë vitit 2021

Foto: GettyImages

21 personazhet e famshëm të veshur më mirë gjatë vitit 2021

Foto: GettyImages

BTS

21 personazhet e famshëm të veshur më mirë gjatë vitit 2021

Foto: GettyImages

21 personazhet e famshëm të veshur më mirë gjatë vitit 2021

Foto: GettyImages

21 personazhet e famshëm të veshur më mirë gjatë vitit 2021

Foto: GettyImages

Dakota Johnson

21 personazhet e famshëm të veshur më mirë gjatë vitit 2021

Foto: GettyImages

21 personazhet e famshëm të veshur më mirë gjatë vitit 2021

Foto: GettyImages

21 personazhet e famshëm të veshur më mirë gjatë vitit 2021

Foto: GettyImages

Devery Jacobs

21 personazhet e famshëm të veshur më mirë gjatë vitit 2021

Foto: GettyImages

21 personazhet e famshëm të veshur më mirë gjatë vitit 2021

Foto: GettyImages

21 personazhet e famshëm të veshur më mirë gjatë vitit 2021

Foto: GettyImages

Elle Fanning

21 personazhet e famshëm të veshur më mirë gjatë vitit 2021

Foto: GettyImages

21 personazhet e famshëm të veshur më mirë gjatë vitit 2021

Foto: GettyImages

21 personazhet e famshëm të veshur më mirë gjatë vitit 2021

Foto: GettyImages

Dua Lipa

21 personazhet e famshëm të veshur më mirë gjatë vitit 2021

Foto: GettyImages

21 personazhet e famshëm të veshur më mirë gjatë vitit 2021

Foto: GettyImages

21 personazhet e famshëm të veshur më mirë gjatë vitit 2021

Foto: GettyImages

Hari Nef

21 personazhet e famshëm të veshur më mirë gjatë vitit 2021

Foto: GettyImages

21 personazhet e famshëm të veshur më mirë gjatë vitit 2021

Foto: GettyImages

21 personazhet e famshëm të veshur më mirë gjatë vitit 2021

Foto: GettyImages

Harry Styles

21 personazhet e famshëm të veshur më mirë gjatë vitit 2021

Foto: GettyImages

21 personazhet e famshëm të veshur më mirë gjatë vitit 2021

Foto: GettyImages

21 personazhet e famshëm të veshur më mirë gjatë vitit 2021

Foto: GettyImages

 Jake Gyllenhaal

21 personazhet e famshëm të veshur më mirë gjatë vitit 2021

Foto: GettyImages

21 personazhet e famshëm të veshur më mirë gjatë vitit 2021

Foto: GettyImages

21 personazhet e famshëm të veshur më mirë gjatë vitit 2021

Foto: GettyImages

Jeremy O. Harris

21 personazhet e famshëm të veshur më mirë gjatë vitit 2021

Foto: GettyImages

21 personazhet e famshëm të veshur më mirë gjatë vitit 2021

Foto: GettyImages

21 personazhet e famshëm të veshur më mirë gjatë vitit 2021

Foto: GettyImages

Jodie Turner-Smith

21 personazhet e famshëm të veshur më mirë gjatë vitit 2021

Foto: GettyImages

21 personazhet e famshëm të veshur më mirë gjatë vitit 2021

Foto: GettyImages

21 personazhet e famshëm të veshur më mirë gjatë vitit 2021

Foto: GettyImages

Lady Gaga

21 personazhet e famshëm të veshur më mirë gjatë vitit 2021

Foto: GettyImages

21 personazhet e famshëm të veshur më mirë gjatë vitit 2021

Foto: GettyImages

21 personazhet e famshëm të veshur më mirë gjatë vitit 2021

Foto: GettyImages

Lil Nas X

21 personazhet e famshëm të veshur më mirë gjatë vitit 2021

Foto: GettyImages

21 personazhet e famshëm të veshur më mirë gjatë vitit 2021

Foto: GettyImages

21 personazhet e famshëm të veshur më mirë gjatë vitit 2021

Foto: GettyImages

Regina King

21 personazhet e famshëm të veshur më mirë gjatë vitit 2021

Foto: GettyImages

21 personazhet e famshëm të veshur më mirë gjatë vitit 2021

Foto: GettyImages

21 personazhet e famshëm të veshur më mirë gjatë vitit 2021

Foto: GettyImages

Ruth Negga

21 personazhet e famshëm të veshur më mirë gjatë vitit 2021

Foto: GettyImages

21 personazhet e famshëm të veshur më mirë gjatë vitit 2021

Foto: GettyImages

21 personazhet e famshëm të veshur më mirë gjatë vitit 2021

Foto: GettyImages

Olivia Rodrigo

21 personazhet e famshëm të veshur më mirë gjatë vitit 2021

21 personazhet e famshëm të veshur më mirë gjatë vitit 2021

Foto: GettyImages

21 personazhet e famshëm të veshur më mirë gjatë vitit 2021

Foto: GettyImages

Sydney Sweeney

21 personazhet e famshëm të veshur më mirë gjatë vitit 2021

Foto: GettyImages

21 personazhet e famshëm të veshur më mirë gjatë vitit 2021

Foto: GettyImages

21 personazhet e famshëm të veshur më mirë gjatë vitit 2021

Foto: GettyImages

Tessa Thompson

21 personazhet e famshëm të veshur më mirë gjatë vitit 2021

Foto: GettyImages

21 personazhet e famshëm të veshur më mirë gjatë vitit 2021

Foto: GettyImages

21 personazhet e famshëm të veshur më mirë gjatë vitit 2021

Foto: GettyImages

Zendaya

21 personazhet e famshëm të veshur më mirë gjatë vitit 2021

Foto: GettyImages

21 personazhet e famshëm të veshur më mirë gjatë vitit 2021

Foto: GettyImages

21 personazhet e famshëm të veshur më mirë gjatë vitit 2021

Foto: GettyImages

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button