FashionLife Style

H&M përqafon stilin e lirshëm të rrobave në koleksion pranveror

H&M nxjerr në pah modën modeste në koleksionin e saj për Pranverën 2021.

Një linjë me fustane të thjeshtë dhe sete që kombinohen, të gjitha në ngjyra të gjalla.

Gjysma e parë e linjës u lansua më 1 prill, me gjysmën e dytë që do të debutoj më 29 prill. Duke përdorur materiale të qëndrueshme, disa pëlhura përfshijnë poliestër të ricikluar, pambuk organik dhe viskozë miqësore me mjedisin.

H&m përqafon stilin e lirshëm të rrobave në koleksion pranveror

“Për këtë koleksion, ne dëshironim të bënim hapa përpara për ta bërë modën më përfshirëse. Duke sjellë ngjyrat dhe stampimet e këtij sezoni në silueta të lirshme dhe elegante, ne parashikuam që gratë në të gjithë botën të ishin në gjendje të shpreheshin përmes stilit personal”, shtoi Ann-Sofie Johansson, këshilltarja kreative e H&M.

Nga e kaltra në të gjelbër neoni, një gamë ngjyrash ofrojnë nuanca të ndritshme, si dhe mundësi neutrale. /Telegrafi/

H&m përqafon stilin e lirshëm të rrobave në koleksion pranveror

H&m përqafon stilin e lirshëm të rrobave në koleksion pranveror

H&m përqafon stilin e lirshëm të rrobave në koleksion pranveror

H&m përqafon stilin e lirshëm të rrobave në koleksion pranveror

H&m përqafon stilin e lirshëm të rrobave në koleksion pranveror

H&m përqafon stilin e lirshëm të rrobave në koleksion pranveror

H&m përqafon stilin e lirshëm të rrobave në koleksion pranveror

H&m përqafon stilin e lirshëm të rrobave në koleksion pranveror

H&m përqafon stilin e lirshëm të rrobave në koleksion pranveror

H&m përqafon stilin e lirshëm të rrobave në koleksion pranveror

H&m përqafon stilin e lirshëm të rrobave në koleksion pranveror

H&m përqafon stilin e lirshëm të rrobave në koleksion pranveror

H&m përqafon stilin e lirshëm të rrobave në koleksion pranveror

/Telegrafi/

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button