FashionLife Style

Ky trend është “i shëmtuar” por po pëlqehet shumë

Trendi i lara-lara filloi të shfaqet vitin e kaluar, por tani në 2021, se ai ka shpërthyer plotësisht.

Ky stampim është këtu për të na kujtuar se trendet “e shëmtuara” kanë ende vendin e tyre dhe e bëjnë një veshje të ndihet e freskët dhe emocionuese për 2021.

Nga xhaketa xhins me lara e Stella McCartney te fustani i shtypur me lara nga Prada, duket se ka marka të pafundme që hyjnë në trendin e larave këtë sezon.

Ky trend është “i shëmtuar” por po pëlqehet shumë

Historikisht stampimi lara-lara është një mënyrë për të përdorur copa të pëlhurave ose për të zgjatur jetën e veshjeve. Me modën e qëndrueshme që bëhet edhe më popullore, në fakt ka kuptim që ky stil i veshjes është në trend.

Nëse ky trend tingëllon si diçka në të cilën dëshironi të investoni, më poshtë gjeni më shumë ide veshjesh që mund t’i merrni si inspirim:

Ky trend është “i shëmtuar” por po pëlqehet shumë

Ky trend është “i shëmtuar” por po pëlqehet shumë

Ky trend është “i shëmtuar” por po pëlqehet shumë

Ky trend është “i shëmtuar” por po pëlqehet shumë

Ky trend është “i shëmtuar” por po pëlqehet shumë

Ky trend është “i shëmtuar” por po pëlqehet shumë

Ky trend është “i shëmtuar” por po pëlqehet shumë

Ky trend është “i shëmtuar” por po pëlqehet shumë

Ky trend është “i shëmtuar” por po pëlqehet shumë

Ky trend është “i shëmtuar” por po pëlqehet shumë

/Telegrafi/

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button