FashionLife Style

Këto katër fustane verore nga Zara do të jenë të parat që do të shiten këtë sezon

Nëse jeni si shumica e popullsisë në botë, heqja e pjesshme e karantinës dhe ardhja e një moti të mirë na ka bërë që të rimendojmë veshjet tona.

Dhe, ndërsa ka të ngjarë që më kurrë nuk do t’i largohemi plotësisht tuatave pasi  kemi formuar një lidhje mjaft të ngushtë me veshjet e rehatshme gjatë vitit të kaluar – ka pëlqim për një rifreskim të vogël të stilit, kur sezoni i ri vjen.

Pavarësisht nëse po planifikoni të pini një pije duke respektuar distancën me një grup të vogël miqsh apo ndonjë dalje tjetër, pa dyshim që keni menduar ta trajtoni veten me një blerje të vogël ndryshe për ri-hyrjen tuaj në botë reale – kurdo që ndiheni gati për ta bërë këtë.

Jo çuditërisht disa marka kanë goditur në shenj me veshjet e lansuar, dhe Zara duket se po plotëson kërkesat falë katër fustaneve në veçanti.

Përgatituni t’i shihni këto fustane kudo në Instagramin dhe qytetin tuaj gjatë verës:

Fustani i ditës

Këto katër fustane verore nga zara do të jenë të parat që do të shiten këtë sezon

Fustani i mbrëmjes

Këto katër fustane verore nga zara do të jenë të parat që do të shiten këtë sezon

Fustani i përjetshëm

Këto katër fustane verore nga zara do të jenë të parat që do të shiten këtë sezon

Fustani i thurur me grep – trendi kryesor veror

View this post on Instagram

A post shared by ♏︎ (@terriface)

Këto katër fustane verore nga zara do të jenë të parat që do të shiten këtë sezon

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button