FashionLife Style

Kate Middleton duket e mahnitshme e veshur në të kuqe

Dukesha e Kembrixhit dukej rrezatuese në një kombinim të guximshme të kuq teksa arriti për një ngjarje vetëdijësuese të varësisë në Londër.

Kate, 39 vjeç, veshi një fund treçereksh të kuq të ndezur dhe një triko, kombinuar me taka ngjyrë kafe dhe një çantë të vogël.

Ngjarja, e organizuar nga bamirësia e varësisë nga droga dhe alkooli Forward Trust, do të krahasohet nga Ant dhe Dec dhe Dukesha do të japë një fjalim kryesor duke nisur fushatën “Marrja e veprimeve për varësinë”.

Kate middleton duket e mahnitshme e veshur në të kuqe

Ant, i cili ka marrë trajtim për pirjen dhe varësinë nga droga, mbërriti së bashku me gruan e tij Anne-Marie, ndërsa Dec u mbështet nga gruaja e tij, Ali Astall.

Dukesha e Kembrixhit, e cila u bë mbrojtëse e Forward Trust në qershor, do të kalojë kohë duke dëgjuar se si puna e bamirësisë ka ndihmuar njerëzit që luftojnë varësinë dhe familjet e tyre.

Kate middleton duket e mahnitshme e veshur në të kuqe

Nisja përkon me Javën e Ndërgjegjësimit për Varësinë, që fillon nga 18 deri në 24 tetor, e cila synon të sigurojë një platformë për të nxjerrë në pah sfidat e varësisë, për t’u angazhuar me njerëzit dhe familjet e prekura dhe për të rritur ndërgjegjësimin publik.

Kate, zakonisht elegante, mbante flokët në valë të hijshme dhe e përfundoi pamjen me vathë të thjeshtë dhe unazën e saj të fejesës safir. /Telegrafi/

Kate middleton duket e mahnitshme e veshur në të kuqe

Kate middleton duket e mahnitshme e veshur në të kuqe

Kate middleton duket e mahnitshme e veshur në të kuqe

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button