FashionLife Style

As Justin Bieber nuk arriti ta bind Victoria Beckham të vesh sanadalet ‘Crocs’

Victoria Beckham tregoi një devijim nga veshjet e zakonshme në Instagram të martën, duke zbuluar se Justin Bieber i dërgoi asaj një palë sandale ‘Crocs’.

“Shumë njerëz më kanë pyetur se çfarë po planifikoj të vesh pas karantinës, çfarë mendojmë ne për këtë sugjerim nga Justin Bieber?!”, pyeti stilistja fansat në Instagram Stories.

“Në rregull, është shumë e sjellshme nga Justin të më dërgojë sandale”, shtoi Beckham. “Asnjëherë nuk kam veshur një palë ‘Crocs’. Kjo më bëri të qesh, dua të them, është mendimi që ka rëndësi. Shume faleminderit”.

As justin bieber nuk arriti ta bind victoria beckham të vesh sanadalet ‘crocs’

Beckham shkoi aq larg sa pyeti audiencën e saj nëse ajo duhet t’i provojë sanadalet plastike, duke pasur parasysh se njerëzit më shumë se asnjëherë më parë po i provojnë ‘Crocs’ gjatë pandemisë.

Pas 22 orësh, Beckham ndau rezultatin e pyetësorit ku shumica e votave ishin kundër dhe shkroi: “Mirë, ishte afër. Mendoj se do të vdisja më përpara se t’i vishja ato, por gjithsesi faleminderit Justin”.

As justin bieber nuk arriti ta bind victoria beckham të vesh sanadalet ‘crocs’

Beckham është e njohur për afeksionin e saj ndaj takave të larta, madje ajo veshi taka më pak se dy javë pasi pësoi një frakturë në vitin 2018. /Telegrafi/ 

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button