FashionLife Style

Gisele ka një stil të mrekullueshëm: Një adhuruese e jogës i do nuancat e mrekullueshme natyrore

Manekinia braziliane shpesh thekson se meditimi dhe joga janë pjesë e jetës së saj të përditshme, andaj ajo e ka përshtatur stilin e saj me atë mënyrë jetese

Gisele e bukur shpesh vesh rroba praktike, në kohën e saj të lirë ajo i përkushtohet familjes së saj dhe një mënyre të thjeshtë jetese, transmeton Telegrafi.

Gisele ka një stil të mrekullueshëm: një adhuruese e jogës i do nuancat e mrekullueshme natyrore

Ngjyra e rërës ka një vend të veçantë në veshjet e saj, ajo e zgjedh atë jo vetëm për rrobat, por edhe aksesorët e modës.

Gisele ka një stil të mrekullueshëm: një adhuruese e jogës i do nuancat e mrekullueshme natyrore

Bundchen preferon xhinse me prerje të gjerë, të cilat janë tendencat kryesore të këtij sezoni.

Gisele ka një stil të mrekullueshëm: një adhuruese e jogës i do nuancat e mrekullueshme natyrore

Nga pjesët e sipërme gjatë vjeshtës i pëlqen kardigani, me nuanca të buta gri.

Gisele ka një stil të mrekullueshëm: një adhuruese e jogës i do nuancat e mrekullueshme natyrore

Gisele vesh krijime fluide në raste të ndryshme.

Gisele ka një stil të mrekullueshëm: një adhuruese e jogës i do nuancat e mrekullueshme natyrore

Palltot bazë dhe çantat e ndryshme janë gjithashtu pjesë e gardërobës së saj të vjeshtës.

Gisele ka një stil të mrekullueshëm: një adhuruese e jogës i do nuancat e mrekullueshme natyrore

E gjelbra e ullirit është në listën kryesore të të preferuarave të saj vizuale.

Gisele ka një stil të mrekullueshëm: një adhuruese e jogës i do nuancat e mrekullueshme natyrore

Ajo vesh xhaketa të errëta dhe të gjera me pantallona të ngushta.

/Telegrafi/

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button