FashionLife Style

Fustanet më elegantë me lule kanë këtë të përbashkët

Nëse ka një copë, të cilës ne e kemi të vështirë t’i rezistojmë, janë veshjet me lule.

Aq shpesh zgjedhim këtë stampim sa nëse do ta shikonit në veshjet tona nuk do të ishte diçka e çuditshme, ato janë plot lulëzime të madhësive, formave dhe ngjyrave të ndryshme.

Natyrisht, pranvera paraqet mundësinë e përsosur për të filluar edhe një herë veshjet që sjellin ndjenja të mira. Ndërsa nuk mund të gaboni me ndonjë përsëritje të një fustani me lule, ne kemi vërejtur se të gjitha stilet më të mira të sezonit të ri  kanë diçka të përbashkët: gjatësinë treçerekëshe.

Fustanet më elegantë me lule kanë këtë të përbashkët

Sinonim i motit më të ngrohtë, veshjet e kësaj gjatësie janë një element i përshtatshëm në veshjet tona të pushimeve, dhe megjithëse mund të mos shkojmë në një vend ekzotik së shpejti, me siguri po presim t’i veshim edhe brenda shtëpisë.

Veshjet elegante dhe dramatike, treçerekëshe, veçanërisht ato me printime të lulëzuara bukur, kanë fuqinë për t’ju bërë të ndiheni të tërhequr menjëherë (edhe nëse i keni veshur me pantofla për t’u ulur në divan).

Disa nga këto fustane të bukura ua sjellim më poshtë:

Fustanet më elegantë me lule kanë këtë të përbashkët

Fustanet më elegantë me lule kanë këtë të përbashkët

Fustanet më elegantë me lule kanë këtë të përbashkët

Fustanet më elegantë me lule kanë këtë të përbashkët

Fustanet më elegantë me lule kanë këtë të përbashkët

Fustanet më elegantë me lule kanë këtë të përbashkët

Fustanet më elegantë me lule kanë këtë të përbashkët

Fustanet më elegantë me lule kanë këtë të përbashkët

Fustanet më elegantë me lule kanë këtë të përbashkët

Fustanet më elegantë me lule kanë këtë të përbashkët

Fustanet më elegantë me lule kanë këtë të përbashkët

/Telegrafi/

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button