FashionLife Style

Dukjet më të mira në ‘after party’ të Met Gala 2021

Tapeti i kuq i Met Gala 2021 mund të ketë qenë i mbushur me modë të shkëlqyer, por as “after party” nuk mbeti pas.

Të famshmet si Kendall Jenner, Hailee Steinfeld dhe Lorde ndryshuar veshjet duke sjellë edhe disa pamje të tjera fantastike.

Rihanna ishte një nga pjesëmarrëset që mori më së shumti vëmendje me veshjen e zezë, e cila e vuri në pah pjesën e saj të poshtme fal copës transparente.

Rihanna befason me paraqitjen provokuese në 'after party' të met gala, shfaq pjesën e poshtme me fustan transparent
Rihanna befason me paraqitjen provokuese në ‘after party’ të Met Gala, shfaq pjesën e poshtme me fustan transparent

Ndërsa, Rita Ora edhe gjatë festës pas paraqitjes në tapetin e kuq u shfaq shumë elegante.

Dukjet më të mira në ‘after party’ të met gala 2021

Disa nga veshjet më të bukura nga “after party” ua sjellim më poshtë:

Rihanna

Dukjet më të mira në ‘after party’ të met gala 2021

Kim Kardashian

Dukjet më të mira në ‘after party’ të met gala 2021

Kendall Jenner

Dukjet më të mira në ‘after party’ të met gala 2021

Billie Eilish

Dukjet më të mira në ‘after party’ të met gala 2021

Megan Fox

Dukjet më të mira në ‘after party’ të met gala 2021

Kaia Gerber

Dukjet më të mira në ‘after party’ të met gala 2021

Lorde

Dukjet më të mira në ‘after party’ të met gala 2021

Hailee Steinfeld

Dukjet më të mira në ‘after party’ të met gala 2021

Kacey Musgraves

Dukjet më të mira në ‘after party’ të met gala 2021

Ciara

Dukjet më të mira në ‘after party’ të met gala 2021

Taylor Hill

Dukjet më të mira në ‘after party’ të met gala 2021

Madison Beer

Dukjet më të mira në ‘after party’ të met gala 2021

Winnie Harlow

Dukjet më të mira në ‘after party’ të met gala 2021

Hailey Bieber

Dukjet më të mira në ‘after party’ të met gala 2021

/Telegrafi/

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button