AutoLife Style

Volvo ka një logo të re

Identiteti vizual i prodhuesit suedez nuk ka ndryshuar shumë gjatë nëntë dekadave të fundit.

Volvo është një tjetër në një seri kompanish veturash që kanë vendosur të modernizojnë dhe përshtatin logon e tyre me kohët e reja dhe trendin e elektrifikimit dhe dixhitalizimit që ka kapur industrinë e automobilave.

Shenja e njohur e markës tani është thjeshtuar, kthehet nga ekrani 3D në ekranin 2D, dhe në vend të ngjyrës blu dhe argjendit, dominon e zeza.

Volvo nuk ka specifikuar se kur logoja e re do të fillojë të aplikohet në modelet e prodhuesit.

Volvo ka një logo të re

Volvo ka përdorur logon e saj “Marka e Hekurt” që nga viti 1930, megjithëse emblema ka pësuar një numër ndryshimesh që atëherë.

Që nga viti 2000, deri në tre logot janë ndryshuar, të gjitha me efektin 3D të simboleve dhe mbishkrimin blu “Volvo”.

Prodhues të shumtë të veturave, si Volkswagen, BMW, GM, Nissan, Renault dhe Kia, kanë përditësuar logot e tyre në dy vitet e fundit.

Dhe është karakteristike për të gjithë ata që ata kanë thjeshtuar logon e tyre dhe e kanë bërë atë më dy-dimensionale. /Telegrafi/

Volvo ka një logo të re

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button