AutoLife Style

Telegrafi, Al Trade Center, Gashani Events dhe City Dizajn edhe këtë fundvit ndajnë dhurata për fëmijët e SOS Fshatit, Klinikës Pediatrike dhe Klinikës së Kirurgjisë

Edhe këtë vit kompani Al Trade, Telegrafi, Gashani Events dhe City Dizajn u bashkuan për të ju dhuruar dhurata fëmijëve.

Përmes dhuratave që katër kompanitë po dhurojnë do ju sjellin fëmijëve buzëqeshjen për festa të fundvitit.

Dhuratat janë shpërndarë në tri lokacione të ndryshme.

Telegrafi, al trade center, gashani events dhe city dizajn edhe këtë fundvit ndajnë dhurata për fëmijët e sos fshatit, klinikës pediatrike dhe klinikës së kirurgjisë

Një pjesë e tyre është ndarë për fëmijët e SOS Fshatrave të Kosovës, ndërkaq pjesa tjetër për fëmijët të cilët ndoshta Vitin e Ri nuk do ta presin në shtëpi, por duke u përball me sëmundjet e tyre në shtretëritë e Klinikës së Pediatrisë dhe Klinikës së Kirurgjisë.

Telegrafi, al trade center, gashani events dhe city dizajn edhe këtë fundvit ndajnë dhurata për fëmijët e sos fshatit, klinikës pediatrike dhe klinikës së kirurgjisë

Telegrafi, Al Trade Center, Gashani Events dhe City Dizajn aktivitetin për shpërndarjen e dhuratave e kanë organizuar në bashkëpunim me stafin e SOS Fshatrave dhe QKUK-së, duke iu përmbajtur rregullave dhe rekomandimeve të IKShPK-së.

Telegrafi, al trade center, gashani events dhe city dizajn edhe këtë fundvit ndajnë dhurata për fëmijët e sos fshatit, klinikës pediatrike dhe klinikës së kirurgjisë

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button