AutoLife Style

Skoda ka njoftuar një model të ri, i cili do të quhet Slavia

Një emër i famshëm është i rezervuar për disa tregje të tjera.

Ashtu si Skoda Kushaq, Slavia është një projekt i Skoda për tregun indian.

Slavia e re vjen si pasardhëse e Rapid, dhe me rritjen e dimensioneve, ajo gjithashtu do të marrë zgjidhje teknologjike më të përparuara.

Modeli është montuar në platformën MQB-A0-IN, dhe me një gjatësi prej 4,480 mm, do të ofrojë shumë hapësirë.

Skoda ka njoftuar një model të ri, i cili do të quhet slavia

Priten të ofrohen dy modele. Të dy janë benzinë ​​TSI, më i dobëti me 115 kuaj fuqi dhe më i fuqishmi me një cilindër më të lartë dhe 150 kuaj fuqi. Transmetimi DSG vjen si opsion.

Çmimi dhe data e saktë e mbërritjes nuk dihen. /Telegrafi/

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button