AutoLife Style

Kjo shtëpi në Pensilvani është “ëndrra e çdo koleksionuesi të makinave”

Blerja e shtëpisë mund të jetë një detyrë e thjeshtë, por nëse jeni një “koleksionuisi makinash” dhe keni disa të tilla, kjo mund të jetë një dhimbje koke.

Pra, cila do të ishte shtëpia juaj e fundit e ëndrrave në një rast të tillë?

Cilado qoftë zgjedhja juaj, ndoshta nuk do të ishte “më e përshtatshme” se kjo shtëpi për shitje në Pensilvani, përcjell Telegrafi.

Kjo shtëpi në pensilvani është “ëndrra e çdo koleksionuesi të makinave”

Por nëse mendoni se kjo pronë masive nuk vjen me një çmim të lirë, mirë, keni të drejtë.

Kjo shtëpi në pensilvani është “ëndrra e çdo koleksionuesi të makinave”

Kjo pasi që ajo vlerësohet hiq më pak se 1,750,000 dollarë.

Kjo shtëpi në pensilvani është “ëndrra e çdo koleksionuesi të makinave”

Sidoqoftë, për ata që kanë para, sigurisht që ia vlen.

Kjo shtëpi në pensilvani është “ëndrra e çdo koleksionuesi të makinave”

Vetë shtëpia ndodhet brenda një prone prej 30 hektarësh që strehon shtigje për shëtitje, gjueti dhe kalërim.

Kjo shtëpi në pensilvani është “ëndrra e çdo koleksionuesi të makinave”

Por ajo që do të zgjojë interesin e “meraklive të veturave” është garazhi i tij që mund të strehojë deri në 25 automjete.

Në këtë pronë, tri vetura të preferuara do të kenë “një shtëpi të veçantë brenda shtëpisë”. /Telegrafi/

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button