AutoLife Style

BMW Seria 7 e vitit 1997 mbahet në një flluskë dhe ka vetëm 255 km të kaluara, ajo tashmë është në ankand

Një BMW 740i i vitit 1997 ishte ruajtur për 20 vjet në një flluskë.

Një BMW 740i nga viti 1997 ishte ruajtur për 20 vjet në një flluskë sikur të ishte një model koleksionisti. Le të shohim së bashku se çfarë është.

Ka disa metoda për të mbrojtur investimin tuaj dhe ajo e përdorur për këtë BMW 7 Series është pothuajse e pabesueshme.

Ai është një automjet i regjistruar në Gjermani në 1997, i blerë nga një zonjë e lindur në vitin 1927 dhe tani ruhet në gjendje të përsosur në qytetin Gogolin, Poloni, transmeton Telegrafi.

Bmw seria 7 e vitit 1997 mbahet në një flluskë dhe ka vetëm 255 km të kaluara, ajo tashmë është në ankand

Bmw seria 7 e vitit 1997 mbahet në një flluskë dhe ka vetëm 255 km të kaluara, ajo tashmë është në ankand

Bmw seria 7 e vitit 1997 mbahet në një flluskë dhe ka vetëm 255 km të kaluara, ajo tashmë është në ankand

Paneli dëshmon për një kilometrazh total prej 255 km dhe BMW 740i ishte ruajtur në një flluskë të plotë me qarkullim mekanik të ajrit për të shmangur mbetjet e pluhurit në trup.

Siç mund ta shihni nga fotot, kjo BMW 740i e vitit 1997 duket se sapo u largua nga fabrika.

Është e përsosur si për nga puna e trupit, ashtu edhe për nga mekanizmi.

Bmw seria 7 e vitit 1997 mbahet në një flluskë dhe ka vetëm 255 km të kaluara, ajo tashmë është në ankand

Bmw seria 7 e vitit 1997 mbahet në një flluskë dhe ka vetëm 255 km të kaluara, ajo tashmë është në ankand

Bmw seria 7 e vitit 1997 mbahet në një flluskë dhe ka vetëm 255 km të kaluara, ajo tashmë është në ankand

Nën kapak gjejmë motorin M62B44 ose motorin 4.4-litër V8 me 286 kuaj fuqi dhe 440 Nm çift ​​rrotullues që e lejoi atë të kalonte 250 km / h shpejtësinë maksimale dhe të kapte shpejtësinë nga 0 në 100 km / h në 6.8 sekonda.

Kjo veturë tani është ofruar në eBay, dhe çmimi i saj do të varet edhe nga ju edhe nga të tjerët.

Deri tani 89 oferta kanë mbërritur dhe më e larta ka ndaluar në 61,100 euro, por ju mund të vini bast, ju kurrë nuk do të gjeni një BMW E38 740i si kjo përsëri dhe vlerësimi i tij do të rritet më tej. Ankand online do akoma të fundit ditë 5 , nëse jeni të interesuar, nxitoni!

Bmw seria 7 e vitit 1997 mbahet në një flluskë dhe ka vetëm 255 km të kaluara, ajo tashmë është në ankand

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button