AutoLife Style

Modelet e reja të debutuara në panairin e Mynihut janë dëshmi se jo të gjitha automjetet elektrike duken njësoj

Shfaqja e makinave këtë javë në Mynih – ose shfaqja “Mobility” siç është quajtur zyrtarisht – ka qenë një vitrinë e asaj se si do të duken makinat elektrike të së ardhmes shumë të afërt.

Dhe pavarësisht nga një keqkuptim i zakonshëm, përzgjedhja e zbulimeve në Gjermani sugjeron që ato do të jenë po aq të ndryshme – nëse jo më shumë – sesa makinat në rrugë sot, përcjell Telegrafi.

Me qeveritë në të gjithë Evropën që po flasin për një ndalim të shitjes së modeleve të reja të benzinës dhe naftës në fund të dekadës, prodhuesit kanë rritur zhvillimin e automjeteve me emetim zero që do të lejohen të shfaqen në dyqanet e tyre nga viti 2030 e tutje.

Sidoqoftë, kufizimet e udhëtimit dhe ndikimi i pandemisë së shkaktuar nga Covid-19 do të thotë se vetëm një pjesë e vogël e prodhuesve të makinave kryesore – kryesisht nga Gjermania – ishin të pranishëm për të zbuluar EV-të e tyre të reja dhe modelet e konceptit në ngjarjen e vitit 2021.

Më poshtë ua sjellim një përmbledhje të plotë të makinave elektrike më të mira dhe më të rëndësishme të lansuara në Mynih këtë javë, nga makinat “për adoleshentë”, deri te ato luksoze dhe SUV që vetëm milionerët dhe personazhet e famshëm mund të përballonin t’i zotëronin. /Telegrafi/

Modelet e reja të debutuara në panairin e mynihut janë dëshmi se jo të gjitha automjetet elektrike duken njësoj

Mercedes-Benz EQG

Modelet e reja të debutuara në panairin e mynihut janë dëshmi se jo të gjitha automjetet elektrike duken njësoj

Mercedes-Benz EQE

Modelet e reja të debutuara në panairin e mynihut janë dëshmi se jo të gjitha automjetet elektrike duken njësoj

Mercedes-Benz EQB

Modelet e reja të debutuara në panairin e mynihut janë dëshmi se jo të gjitha automjetet elektrike duken njësoj

Mercedes-AMG EQS 53

Modelet e reja të debutuara në panairin e mynihut janë dëshmi se jo të gjitha automjetet elektrike duken njësoj

Hyundai Prophecy

Modelet e reja të debutuara në panairin e mynihut janë dëshmi se jo të gjitha automjetet elektrike duken njësoj

E-Legend EL1

Modelet e reja të debutuara në panairin e mynihut janë dëshmi se jo të gjitha automjetet elektrike duken njësoj

Cupra Urban Rebel

Modelet e reja të debutuara në panairin e mynihut janë dëshmi se jo të gjitha automjetet elektrike duken njësoj

City Transformer

Modelet e reja të debutuara në panairin e mynihut janë dëshmi se jo të gjitha automjetet elektrike duken njësoj

BMW iVision Circular

Modelet e reja të debutuara në panairin e mynihut janë dëshmi se jo të gjitha automjetet elektrike duken njësoj

Audi Grandsphere

Modelet e reja të debutuara në panairin e mynihut janë dëshmi se jo të gjitha automjetet elektrike duken njësoj

Mercedes-Maybach EQS

Modelet e reja të debutuara në panairin e mynihut janë dëshmi se jo të gjitha automjetet elektrike duken njësoj

Porsche Mission R

Modelet e reja të debutuara në panairin e mynihut janë dëshmi se jo të gjitha automjetet elektrike duken njësoj

Renault Megane E-Tech Electric

Modelet e reja të debutuara në panairin e mynihut janë dëshmi se jo të gjitha automjetet elektrike duken njësoj

Smart Concept #1

Modelet e reja të debutuara në panairin e mynihut janë dëshmi se jo të gjitha automjetet elektrike duken njësoj

Volkswagen ID.Buzz AD

Modelet e reja të debutuara në panairin e mynihut janë dëshmi se jo të gjitha automjetet elektrike duken njësoj

Volkswagen ID.Life

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button