AutoLife Style

Lamborghini gjatë vitit të kaluar shiti 8.405 vetura, më meritori për këtë sukses modeli Urus

Për rezultatet rekorde të shitjes gjatë vitit të kaluar te gjiganti italian Lamborghini – më meritori është modeli SUV – Urus.

Pas kompanive automobilistike Bentley dhe Rolls-Royce që janë lavdëruar me rezultate rekorde të shitjeve që i shënuan gjatë vitit 2021, arsye për festë ka edhe në Lamborghini – pasi vitin e kaluar shpërndau tek blerësit 8.405 vetura, që është rezultati më i mirë i arritur në historinë e kësaj kompania italiane, transmeton Telegrafi.

E duke marrë parasysh popullaritetin në rritje të SUV, nuk është për t’u befasuar që këtë rekord të shitjeve në Lamborghini më meritori është modelit Urus, i cili nga 8.405 veturat e shitura raportohet se 60 prej tyre ishin të këtij modeli.

Pra 5.021 Urus të shitur gjatë vitit të kaluar, kurse 2.586 Huracan e 798 Aventador. Për këtë sukses meritor janë blerësit në SHBA, Kinë, Gjermani dhe Britani të Madhe. /Telegrafi/

Lamborghini gjatë vitit të kaluar shiti 8. 405 vetura, më meritori për këtë sukses modeli urus

Lamborghini gjatë vitit të kaluar shiti 8. 405 vetura, më meritori për këtë sukses modeli urus

Lamborghini gjatë vitit të kaluar shiti 8. 405 vetura, më meritori për këtë sukses modeli urus

Lamborghini gjatë vitit të kaluar shiti 8. 405 vetura, më meritori për këtë sukses modeli urus

Lamborghini gjatë vitit të kaluar shiti 8. 405 vetura, më meritori për këtë sukses modeli urus

Lamborghini gjatë vitit të kaluar shiti 8. 405 vetura, më meritori për këtë sukses modeli urus

Lamborghini gjatë vitit të kaluar shiti 8. 405 vetura, më meritori për këtë sukses modeli urus

Lamborghini gjatë vitit të kaluar shiti 8. 405 vetura, më meritori për këtë sukses modeli urus

Lamborghini gjatë vitit të kaluar shiti 8. 405 vetura, më meritori për këtë sukses modeli urus

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button