AutoLife Style

Kështu mund të duket një BMW X8

Thashethemet për BMW X8 u shfaqën katër vjet më parë, dhe vetëm kohët e fundit ky model është konfirmuar në mënyrë indirekte nga presidenti i gjigantit gjerman Olivier Zipse. Shfaqjet e reja tani tregojnë se si mund të duket një SUV.

Zipse njoftoi ardhjen e modelit të ri deri në fund të vitit, dhe prototipet tashmë ishin vlerësuar gjatë testimit. Pamjet e reja të bazuara në një prototip të kamufluar të botuar nga revista Kolesa lënë të kuptohet se si mund të duket BMW X8.

Fenerët janë të ndarë, ndërsa katër skajet e tubave të shkarkimit janë vendosur njëri nën tjetrin.

Kështu mund të duket një bmw x8

X8 me siguri nuk do të ketë një maskë vertikale të veshkave si iX dhe modelet e tjera më të reja të BMW, vetëm madhësia e tij do t’i japë SUV-it më të lartë një pamje më të fortë.

Vetura po zhvillohet me emrin e koduar “Project Rockstar” dhe do të bëhet SUV -ja më e fuqishme e BMW në histori falë një kombinimi të V8 dhe motorit elektrik, dhe ky kombinim pritet të japë më shumë se 700 kuaj fuqi.

Kështu mund të duket një bmw x8

Nisja e BMW X8 pritet deri në fund të vitit, dhe shitjet janë planifikuar për vitin e ardhshëm.

Çmimi fillestar i pritur në Gjermani është 93,000 euro, dhe BMW X8 do të jetë një rival i SUV -ve të mëdhenj premium si Range Rover dhe Mercedes GLS. /Telegrafi/

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button