AutoLife Style

A do të jetë rivali i parë i Rimac Nevera ky Lamborghini?

Duhet pranuar ose jo, C_Two ose Rimac Nevera është e vetmja veturë hipersport elektrike aktualisht në treg, dhe në të gjitha llogaritë, dërgesat më në fund do të fillojnë deri në fund të vitit.

Disa do të thonë se Tesla Roadster ofron performancë edhe më të mirë me një çmim disa herë më të ulët, por ekziston një problem sepse Roadster nuk është ende afër tregut.

Ky është drejtimi në të cilin po mendon revista Autoevolution, dhe e sheh Volkswagen Group si zgjidhjen e vetme të mundshme. Rruga e tyre e elektrifikimit është e vetmja shpresë dhe ka kapacitet mjaft tëi madh për të prodhuar një gjë të tillë. Pyetja e vetme është nëse ka kaq shumë vullnet, transmeton Telegrafi.

Nëse, megjithatë, Volkswagen Group vendos të prodhojë një veturë hipersportive, ajo mund të mbajë logon e Lamborghini.

Lamborghini më parë ka njoftuar se ata planifikojnë të lançojnë modelin e parë elektrik në katër vitet e ardhshme, dhe kjo ka shumë të ngjarë të thotë se ata do të kenë nevojë për ndihmën e Volkswagen.

Një ditë Lamborghini do të ofrojë një model elektrik, dhe dizajneri Hannes John jep një sugjerim se si mund të duket një zëvendësim elektrik për Huracan.

Ajo që është e sigurt është se Lamborghini në atë rast do të duhet të rishikojë recetën e dizajnit, të gjitha në mënyrë që të përshtaten me nevojat e veturës elektrike.

Gjithashtu, heqja e motorit klasik do të krijojë hapësirë ​​të lirë, kështu që mund të spekulohet se Lamborghini do të zvogëlojë modelet e tij. /Telegrafi/

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button