AutoLife Style

Garazhi ka hapësirë ​​për tre automjete, por ky person i ka futur shtatë të tilla

Në shikim të parë, garazhi i Chris Hallerger nga Teksasi duket i komplikuar dhe i paqartë, shkruan Motor1

Sidoqoftë, gjërat janë shumë më të thjeshta sesa duken në shikim të parë.

Chris duket se është një tifoz i Dodge Viper, duke pasur parasysh se ne vërejmë deri në pesë kopje.

Përveç tyre, ka Tesla Model X dhe Toyota RAV4.

Garazhi ka hapësirë ​​për tre automjete, por ky person i ka futur shtatë të tilla Garazhi ka hapësirë ​​për tre automjete, por ky person i ka futur shtatë të tilla

Garazhi ka hapësirë ​​për tre automjete, por ky person i ka futur shtatë të tilla

Tre Vipers u vendosën midis dy vinçave, dhe për të vendosur më shumë vetura në garazh, Hullinger duhej të vinte dy në karroca. Ky truk i lejoi atij të vendoste më shumë vetura aty.

Edhe pse gjithçka duket e vështirë, ai lehtësisht futi shtatë automjete aty.

Garazhi ka hapësirë ​​për tre automjete, por ky person i ka futur shtatë të tilla

Ndërsa organizimi i hapësirës nga Chris është mjaft mbresëlënës, duhet thënë se një veturë megjithatë ka mbetur pa një “çati”.

Domethënë, Chris është gjithashtu pronari i Chevy Bolt të ‘humbur’ në fotografi, por megjithatë, ai e posedon atë. /Telegrafi/

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button