AutoLife Style

Ferrari e Mercedes, edhe veturat luksoze të ‘pafuqishme’ në rrugët e Kosovës gjatë dimrit

Në ditët e fundit Kosova është mbuluar nga bora dhe moti i ftoftë, me këtë rast rrugët janë bërë vështirë të kalueshme dhe komunikacioni është zhvilluar me vështirësi.

Ka mjaftuar kjo dhe menjëherë qytetarët kanë postuar në rrjete sociale gjendjen e rrugëve dhe vështirësitë që kanë pasur veturat.

Kësaj nuk i shpëtuan edhe veturat luksoze, të cilat përkundër fuqisë motorike që kanë, nuk e kishin lehtë në rrugët e vendit tonë.

Reshjet e borës në kosovë, range rover tërheq kamionin gjigant në ferizaj
Reshjet e borës në Kosovë, Range Rover tërheq kamionin gjigant në Ferizaj

Më poshtë keni një video të postuar në rrjete sociale, se si qytetarët shtyjnë një Ferrari – por edhe një Mercedes që nuk arrite të ndiqte rrugën e tij. /Telegrafi/

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button