Auto

Ford Bronco i porositur iu dëmtua gjatë transportit, pronarit do t’i jepet një tjetër i ri – por ai ka një kërkesë që vështirë se do t’i realizohet

Pronari i një Ford Bronco të vitit 2021 është shfaqur në një forum të njohur për të shprehur shqetësimin e…

Read More »

Çitaku: Çfarë po bën ambasadori rus me ministrin serb në kufirin Kosovë – Serbi?

Ish-ambasadorja e Kosovës në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, tashmë nënkryetare e Partisë Demokratike të Kosovës, Vlora Çitaku, ka reaguar…

Read More »

Ai “sharroi çatinë” dhe vendosi shenjat e Audi dhe BMW – pastaj u ndalua nga policia

Një pronar i një Citroen-i i ka bërë disa prerje veturës së tij, dhe më pas e zbukuroi atë me…

Read More »

Norvegjia u thotë lamtumirë veturave me naftë dhe benzinë, nga 2022 do të blejnë vetëm ato elektrike

Nga fillimi i këtij viti, 19 nga 25 modelet më të reja në Norvegji ishin vetura elektrike. Qëllimi i Norvegjisë…

Read More »

Iso Rivolta GT Zagato shitet për 1.35 milion dollarë

Kopja e vetme e Iso Rivolta GT Zagato në Amerikën e Veriut ofrohet për shitje, dhe çmimi është një “gjë…

Read More »
Back to top button