Life Style

A duhet të blejë Tesla një prodhues automjetesh dhe nëse po, cilin?

Nëse nuk keni qenë në rrjedha për një kohë, duhet ta dini se vlera e Tesla-s së fundmi u rrit…

Read More »

Një komb, një gjuhë, një abetare – Për 110-vjetorin e Pavarësisë

“Garantimi i një teksti abetareje me cilësi të lartë, është detyrimi ynë”. Kështu e ka quajtur unifikimin tërësor të abetareve,…

Read More »

Ka bërë 85 shkelje të rregullave të trafikut, do të paguajë 14 mijë euro – “rekordmeni i ri” i gjobave të vozitjes vjen nga Gjermania

Ndonëse nuk mund të thuhet me siguri, një e dhënë që vjen nga Gjermania flet për një nga shoferët me…

Read More »

Rolls-Royce Ghost Black Badge, “që më zi nuk ka ku shkon”

Rolls-Royce së fundmi ka prezantuar veturën ekskluzive Ghost Black Badge, që paraqet personalitetin e “errët” të versionit paraprak të këtij…

Read More »

Subaru Impreza WRX në pritje të pronarit të ri, pritet të shitet në ankand

Një njësi e përkryer e Subaru – modeli Impreza WRX, së shpejti do të dalë në shitje përmes një shtëpie…

Read More »
Back to top button