Lajmet e funditVendi

Zhduket e mitura nga Vitia dhe një burrë nga Prizreni

Të premten Policia e Kosovës është njoftuar për zhdukjen e dy personave.

Një e mitur është raportuar nga një familjar i saj, i cili ka thënë se kjo nuk është hera e parë që ajo është zhdukur, ndërkaq policia njofton se e njëjta ka probleme psikike.

Personi tjetër i zhdukur është një burrë nga Prizreni, për të cilin u raportua se ka dal9 nga shtëpia e tij në Prizren më 30 mars të këtij viti dhe se ende nuk dihet për vendndodhjen e tij.

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button