Lajmet e funditVendi

Zemaj kritikon Qeverinë për menaxhimin e pandemisë: Transparenca ndaj qytetarëve është zero

Zemaj
kritikon Qeverinë për menaxhimin e pandemisë: transparenca dhe llogaridhënia
ndaj qytetarëve është zero

Deputeti i
LDK-së, Armend Zemaj, tha se është i dëshpëruar me situatën e krijuar, derisa
tha se është e degraduar, duke shtuar se transparenca dhe llogaridhënia ndaj
qytetarëve është zero, raporton Ekonomia Online.

“Personalisht jam krenar që qytetarët respektuan ligjin e pandemisë dhe më së paku jam krenar me politizimin banal që ka ndodh me situatën me pandeminë. Me 23 mars kam dorëzuar detyrën dhe jam i dëshpëruar me situatën e krijuar dhe duhet se e degradoi. Për këtë 30 ditën janë infektuar 21 mijë asnjë fjali nga qeveria dhe së paku një ngushëllim, salla 1 Tetori është mbyllur, për këto 30 ditë transparenca dhe llogaridhënia ndaj qytetarëve është zero”.

Zemaj kritikon qeverinë për menaxhimin e pandemisë: transparenca ndaj qytetarëve është zero
Zemaj kritikon qeverinë për menaxhimin e pandemisë: transparenca ndaj qytetarëve është zero » lajmet e fundit - arenamedia & production - arenamedialetv

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button