Lajmet e funditVendi

Votimi i Qeverisë, deputetët arrijnë në Kuvend

Në Kuvendin e Kosovës do të mbahet seanca për votimin e Qeverisë, raporton Ekonomia Online.

Deputetët tashmë kanë filluar të vijnë në Kuvend.

Hajrullah Çeku, Hekuran Murati, Fitore Pacolli, Labinotë Demi dhe Dimal Basha janë disa nga deputetet nga radhët e Lëvizjes Vetëvendosje që sapo kanë hyrë në Kuvend për seancës e radhës.

Po ashtu, edhe deputeti nga radhët e PDK-së, Elmi Reçica ka arritur për seancën për votimin e Qeverisë.

Burimet e Ekonomia Online kanë bërë të ditur se seanca për votimin e formimit të Qeverisë do të fillojë nga ora 17:00.

Votimi i qeverisë, deputetët arrijnë në kuvend
Votimi i qeverisë, deputetët arrijnë në kuvend » lajmet e fundit - arenamedia & production - arenamedialetv
Votimi i qeverisë, deputetët arrijnë në kuvend
Votimi i qeverisë, deputetët arrijnë në kuvend » lajmet e fundit - arenamedia & production - arenamedialetv
No description available.
No description available.

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button