Lajmet e funditVendi

Trendafilova për konferencat në Prishtinë e Mitrovicë: Ka njerëz të veriut që s’mund të vijnë këtu

Kryetarja e Dhomave të Specializuara të Kosovës, Ekaterina Trendafilova, sqaroi arsyet se pse ka vendosur të mbajë dy konferenca të ndara, një në Prishtina dhe një tjetër në Mitrovicë, raporton Ekonomia Online.

“Unë s’jam politikane, unë ua kam lënq në duar njerëzve tanë profesionist organizmin. Unë s’kam qene asnjëherë ne Mitrovicë, nëse më thonë duan të të takojnë në Mitrovicë, unë shkoj”.

Trendafilova për konferencat në prishtinë e mitrovicë: ka njerëz të veriut që s’mund të vijnë këtu
Trendafilova për konferencat në prishtinë e mitrovicë: ka njerëz të veriut që s’mund të vijnë këtu » lajmet e fundit - arenamedia & production - arenamedialetv

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button