Lajmet e funditVendi

Tre të ndaluar për 48 orë

Prokurori i Shtetit njofton se gjatë 24 orëve të fundit nga prokuroritë themelore janë ndaluar për 48 orë tre persona, si dhe janë bërë tre kërkesa për caktimin e paraburgimit të tre personave, të dyshuar se kanë kryer vepra të ndryshme penale.

Prokuroria Themelore në Prishtinë, gjatë 24 orëve të fundit, me urdhër të prokurorit ka ndaluar tre persona të dyshuar dhe ka paraqitur tri kërkesa për caktimin e masës së paraburgimit ndaj tre personave.

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button