Lajmet e funditVendi

Tragjedia në familjen kosovare në Gjermani, varroset Flamur Rexha

Në varrezat e fshatit Ponoshec të Gjakovës, iu dha lamtumira e fundit Flamur Rexhës, nga ky fshat që mbet i vdekur në Hamburg të Gjermanisë.

Në ceremoninw e varrimit të 44 vjeçarit morën pjesë familjarë e dashamirë të kësaj familje.

Dyshohet se 44 vjeçari i kishte vrarë dy fëmijët e tij dhe më pas edhe vetën.

Nga ky akt tragjik në familjen kosovare mbeti e plagosur edhe gruaja e të ndjerit.

Tragjedia në familjen kosovare në gjermani, varroset flamur rexha
Tragjedia në familjen kosovare në gjermani, varroset flamur rexha
Tragjedia në familjen kosovare në gjermani, varroset flamur rexha

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button