Lajmet e funditVendi

Tetë vjet e palëvizshme, Iliriana nga Mitrovica kërkon ndihmë për t’u shëruar

liriana Smajli nga Mitrovica ka mbetur e palëvizshme që në moshën 22 vjeçare.

Ajo ka tetë vjet që jeton e shtrirë në shtrat dhe nën kujdesen e familjarëve të saj, njofton Klan Kosova.

Babai i Ilirianës, Xhelal Smajli, po e ka zor t’ia mbulojë edhe shpenzimet e trajtimit të saj mjekësor tani kur thotë se pas kaq kohësh ka përmirësim në këmbën e djathtë.

Ai po i kërkon 4500 euro për të vazhduar trajtimin e saj në një klinikë në Prizren.

Numri i telefonit ku mund ta kontaktoni babanë e Ilirianës, Xhelalin është ky: +38349475084

Iliriana kishte kërkuar ndihmë edhe para dy vjetësh.

Tetë vjet e palëvizshme, iliriana nga mitrovica kërkon ndihmë për t’u shëruar
Tetë vjet e palëvizshme, iliriana nga mitrovica kërkon ndihmë për t’u shëruar
Tetë vjet e palëvizshme, iliriana nga mitrovica kërkon ndihmë për t’u shëruar
Tetë vjet e palëvizshme, iliriana nga mitrovica kërkon ndihmë për t’u shëruar
Tetë vjet e palëvizshme, iliriana nga mitrovica kërkon ndihmë për t’u shëruar

Iliriana kishte kërkuar ndihmë edhe para dy vjetësh.

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button