Lajmet e funditVendi

Në Suharekë bëhet dezinfektimi kundër etheve hemorragjike Krime Kongo

Në Komunën e Suharekës sot është bërë dezinfektimi kundër etheve Hemoragjike-Krime Kongo.

Këtë e ka konfirmuar kryetari i kësaj komune, Bali Muharremaj.

Ai ka thënë se dezinfektimi është bërë si masë mbrojtëse.

“Dezinsektimi kundër etheve Hemoragjike-Krime Kongo, në Komunen e Suharekës u bë sot si masë mbrojtëse. Angazhimi ynë është serioz dhe ne po veprojmë brenda kapaciteteve tona”, ka shkruar ai në rrjetin e tij social Facebook.

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button