Lajmet e funditVendi

Skenderaj mbushet me grafite, pas vrasjes së gruas në Llaushë

Në muret e policisë dhe në hapësira të tjera publike në Skenderaj, sot janë shënuar grafitet pas rastit të djeshëm që tronditi këtë qytet, ku një grua u vra nga burri i saj.

Organizata Kolektivi për Mendim dhe Veprim Feminist ka postuar grafitet duke thënë se “këto përveç që denoncojnë fajtorët, janë edhe thirrje për revoltë kundër patriarkalizmit të institucionalizuar -që nga familja e në polici e gjykata- që po ua merr jetën grave”.

Dusa nga grafitet e shënuara në qytetin e Skenderajt:

Skenderaj mbushet me grafite, pas vrasjes së gruas në llaushë
Skenderaj mbushet me grafite, pas vrasjes së gruas në llaushë » lajmet e fundit - arenamedia & production - arenamedialetv
Skenderaj mbushet me grafite, pas vrasjes së gruas në llaushë
Skenderaj mbushet me grafite, pas vrasjes së gruas në llaushë » lajmet e fundit - arenamedia & production - arenamedialetv
Skenderaj mbushet me grafite, pas vrasjes së gruas në llaushë
Skenderaj mbushet me grafite, pas vrasjes së gruas në llaushë » lajmet e fundit - arenamedia & production - arenamedialetv

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button