Lajmet e funditVendi

Shoqëria civile bëhet bashkë për klimën, energjinë e mjedisin – qëllim përmbushja e obligimeve të BE-së

Organizatat e shoqërisë civile Instituti për Politika Zhvillimore (INDEP), Grupi për Studime Politike dhe Juridike (GLPS), CNVP Foundation, Sustainability Leadership Kosova (SLK), Qytetarët Aktivë dhe WWF Adria kanë themeluar për herë të parë në Kosovë grupin “Koalicioni 27”, për të punuar së bashku rreth klimës, energjisë dhe mjedisit, raporton Ekonomia Online.

Shoqëria civile bëhet bashkë për klimën, energjinë e mjedisin – qëllim përmbushja e obligimeve të be-së
Shoqëria civile bëhet bashkë për klimën, energjinë e mjedisin – qëllim përmbushja e obligimeve të be-së » lajmet e fundit - arenamedia & production - arenamedialetv

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button