Lajmet e funditVendi

Shënohet 16-vjetori i VV-së, Kurti: Betejat e vogla dhe mesme janë fituar

Në shënimin e 16 vjetori të Lëvizjes Vetëvendosje, kryeministri Albin Kurti vlerësoi  kontributi dhe sakrificën e të gjithë aktivistëve të VV-së, raporton Ekonomia Online.

“Kjo
kafiteri që ndodhemi është lokali ku u patë formësuar identiteti i LVV-së në
vitet 2005/6/7/8, përfundi kësaj arre ku i diskutonim mendimet politike. Në këtë
oborr ku e kemi zhvilluar Lëvizjen si organizatë”.

“Falënderojmë
qytetarët e Prishtinës e pastaj të gjithë Kosovës që na kanë përkrah pa rezervë”.

“Parimet
e VV-së të cilët e gjejnë origjinën tek Rilindja Kombëtare janë ato që e kanë së
ndërtuar aktivistët politik dhe kanë bërë që ne të
zgjerohemi e rritemi për ditë”.

“Kemi
pasur momente të lumtura por edhe të vështira, patëm që sakrifikuan shumë, kontributi i të cilëve
tek ne ndjehet çdo ditë”.

“Kemi shumë punë para por të gjitha betejat janë kaluar që të kemi shansin për beteja më të mëdha”.

Shënohet 16-vjetori i vv-së, kurti: betejat e vogla dhe mesme janë fituar
Shënohet 16-vjetori i vv-së, kurti: betejat e vogla dhe mesme janë fituar » lajmet e fundit - arenamedia & production - arenamedialetv

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button