Lajmet e funditVendi

Shefi i BE-së në Janjevë – inspekton investimet e bëra, interesohet për problemet e banorëve

Shefi i Zyrës së BE-së në Kosovë
Tomas Szunyog ditën e hënë ka zhvilluar një varg vizitash dhe është takuar me përfaqësues
lokal të Janjevës, raporton Ekonomia Online.

Ai ka inspektuar nga projektet e
financuara nga BE-ja që kanë ndikuar në ruajtjen e trashëgimisë kulturore në
Janjevë të Lipjanit.

Në këtë takim kanë marrë pjesë edhe Ulrika Richardson, koordinatore e OKB-së për zhvillim në Kosovë, Maria Suokko, përfaqësuese rezidente e UNDP-së në Kosovë, Liburn Aliu, ministër i Infrastrukturës, kryetari i Lipjanit Imri Ahmeti dhe përfaqësues të tjerë të BE-së.

Shefi i be-së në janjevë – inspekton investimet e bëra, interesohet për problemet e banorëve
Shefi i be-së në janjevë – inspekton investimet e bëra, interesohet për problemet e banorëve » lajmet e fundit - arenamedia & production - arenamedialetv
Shefi i be-së në janjevë – inspekton investimet e bëra, interesohet për problemet e banorëve
Shefi i be-së në janjevë – inspekton investimet e bëra, interesohet për problemet e banorëve » lajmet e fundit - arenamedia & production - arenamedialetv

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button