Lajmet e funditVendi

Shefi i BE-së diskuton me deputetët për marrëdhëniet e Kosovës me unionin

Shefi i zyrës së BE-së në Kosovë, Tomash
Szunyog është takuar me anëtarët e Komisionit për Punë të Jashtme dhe Diasporë,
raporton Ekonomia Online.

Në takim është diskutuar lidhur me agjendën
dhe marrëdhëniet e Kosovës me BE-në.

Më pas është paralajmëruar edhe një konferencë
për medie.

Shefi i be-së diskuton me deputetët për marrëdhëniet e kosovës me unionin
Shefi i be-së diskuton me deputetët për marrëdhëniet e kosovës me unionin » lajmet e fundit - arenamedia & production - arenamedialetv
Shefi i be-së diskuton me deputetët për marrëdhëniet e kosovës me unionin
Shefi i be-së diskuton me deputetët për marrëdhëniet e kosovës me unionin » lajmet e fundit - arenamedia & production - arenamedialetv
Shefi i be-së diskuton me deputetët për marrëdhëniet e kosovës me unionin
Shefi i be-së diskuton me deputetët për marrëdhëniet e kosovës me unionin » lajmet e fundit - arenamedia & production - arenamedialetv

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button