Lajmet e funditVendi

Serbët vendosin kamionë për pengimin e lëvizjes në urën për në Bërnjak

Në urën e cila çon në Bërnjak, janë vendosur kamionë nga ana e serbëve, për të penguar qasjen në këtë urë, si dhe për të vështirësuar kalimin fizik të policisë.

Nga pamjet e siguruara shihet një kamion i vendosur në mënyrë horizontale në urë.

Masa e reciprocitetit ka hyrë në ditën e saj të pestë, dhe situata dita-ditës po shkon duke u tensionuar.

Serbët vendosin kamionë për pengimin e lëvizjes në urën për në bërnjak
Serbët vendosin kamionë për pengimin e lëvizjes në urën për në bërnjak

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button