Lajmet e funditVendi

Sa e pasur është Vasfije Krasniqi-Goodman?

Deputetja e Kuvendit të Kosovës, nga radhët e Lëvizjes Vetëvendosje Vasfije Krasniqi-Goodman, ka deklaruar një shtëpi me garazhë e pishinë në vlerë të 215,821.77 eurosh, e cila sipas saj është blerë me kredi.

Sa e pasur është vasfije krasniqi-goodman?
Sa e pasur është vasfije krasniqi-goodman? » lajmet e fundit - arenamedia & production - arenamedialetv

Sipas deklarimit të pasurisë në Agjencisë kundër Korrupsionit, Krasniqi-Goodman, ka një veturë në vlerë të 16 mijë eurove e cila poashtu është marrë me kredi dhe një tjetër të bashkëshortit në vlerë të 23 mijë eurove, poashtu me kredi.

Sa e pasur është vasfije krasniqi-goodman?

Krasniqi-Goodman gjithashu ka treguar se sa parë ka ajo dhe burri i saj në bankë.

Sa e pasur është vasfije krasniqi-goodman?

Më poshtë mund t’i shihni edhe të hyrat vjetore të deputetes.

Sa e pasur është vasfije krasniqi-goodman?
Sa e pasur është vasfije krasniqi-goodman? » lajmet e fundit - arenamedia & production - arenamedialetv

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button