Lajmet e funditVendi

Rruga e Sheshit në Suharekë bëhet me dy drejtime

Rruga e Sheshit të Suahrekës nuk do të jetë më njëkahshe dhe me vend-parkime, por do të jetë me dy drejtime, ashtu siç ka qenë më përpara.

Për ketë është bërë shenjëzimi i rrugës.

Kështu ka njoftuar komuna e Suharekës.

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button