Lajmet e funditVendi

Rruga Deçan – Plavë, Aliu thotë se ka biseduar me Malin e Zi: Po presim për gatishmërinë e tyre

Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Liburn Aliu, ka folur për rrugën që pritet të lidhë komunën perëndimore të Kosovës, Deçanin me Plavën në Mal të Zi, raporton Ekonomia Online.

Aliu tha se për këtë çështje kanë zhvilluar
takime me Malin e Zi, mirëpo nuk është i sigurt nëse ky shtet ka gatishmërinë për
të përfunduar pjesën e saj.

“Sa i përket rrugë Deçan-Plavë kemi pasur takime me Malin e zi dhe nuk asnjë marrëveshje në mes Kosovës dhe Malit të Zi Deçan Plavë. Në pjesën e tutje nuk e dimë qysh kemi me mbërri deri në Plavë. Kjo rrugë vazhdon mandej duhet me pa sa do të jetë gatishmëria e tyre të bëjnë pjesën tjetër”.

Rruga deçan – plavë, aliu thotë se ka biseduar me malin e zi: po presim për gatishmërinë e tyre
Rruga deçan – plavë, aliu thotë se ka biseduar me malin e zi: po presim për gatishmërinë e tyre » lajmet e fundit - arenamedia & production - arenamedialetv

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button