Lajmet e funditVendi

Rëndohet gjendja në komunikacion, nga Komuna e Prishtinës tregojnë arsyen

Koordinatori për mirëmbajtjen e rrugëve në Komunën e Prishtinës, Bujar Abazi, është shprehur se ka dy faktorë që kanë ndikuar që të vështirësohet qarkullimi në komunikacion.

“Sasia e dendur e reshjeve të borës, duke kombinuar me largimin e gomave të dimrit dhe zëvendësimin me ato të verës, (përfundimi i sezonit sipas ligjit të trafikut) ka rënduar gjendjen në komunikacion”, ka thënë ai.

Ai ka thënë se janë duke punuar që të lehtësohet situata për lëvizje.

“Jemi duke intervenuar me kapacitete të plota me gjashtë kompani të kontraktuara të mirëmbajtjes në mënyrë që të normalizohet gjendja, ka deklaruar Abazi.

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button