Lajmet e funditVendi

Reduktimet disa orëshe të rrymës, KEDS del me njoftim për gjendjen në terren

KEDS ka njoftuar se ka angazhuar ekipe në terren në disa pjesë të Prishtinës, ku po bëhen sanimet e dëmeve të kabllove nëntokësore.

Në njoftimin e lëshuar nëpërmjet një postimi në ‘Facebook’, KEDS thotë se një ekipë gjendet në rrugën Bajram Kelmendi në Prishtinë, ku po sanohet dëmi i kabllos nëntokësore që furnizon një pjesë të lagjes Parku, një pjesë të lagjes 4 llullat dhe një pjesë të lagjes së Muhaxherëve.

“Aktualisht, njëra ekip gjendet në rrugën Bajram Kelmendi, ku po bëjnë sanimin e dëmit në kabllon nëntokësore e cila furnizon një pjesë të lagjes Parku, një pjesë të lagjes 4 llullat dhe një pjesë të lagjes së Muhaxherëve”, thuhet në njoftim.

“Ekipet tona në terren janë duke bërë përpjekje maksimale që sa më shpejt që është e mundur të rikthejnë furnizimin me energji për zonat që janë afektuar me ndërprerje të energjisë si pasojë e mbingarkesave”, deklarohet më tutje.

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button