Lajmet e funditVendi

Ramosaj: Fryma e fitores po vërehet në çdo cep te Deçanit

Fshati Prekolluk i ofron mikpritje të ngrohtë dhe mbështetje kryetari
aktual dhe kandidati për kryetar të Komunës së Deçanit, Bashkim Ramosaj

Ramosaj ka thënë se fryma e fitores po vërehet në çdo cep të Deçanit me 17
tetor.

 Postimi i plotë:

Fryma e fitores sonë të madhe më 17 tetor vërehet kudo!E tillë ishte mikëpritja e ngrohtë dhe mbështetja që na ofruan si gjithmonë fshati Prekolluk!Faleminderit nga zemra!#PërDeçaninSkaMeUndal.#AAK121

Ramosaj: fryma e fitores po vërehet në çdo cep te deçanit
Ramosaj: fryma e fitores po vërehet në çdo cep te deçanit » lajmet e fundit - arenamedia & production - arenamedialetv
Ramosaj: fryma e fitores po vërehet në çdo cep te deçanit
Ramosaj: fryma e fitores po vërehet në çdo cep te deçanit » lajmet e fundit - arenamedia & production - arenamedialetv
Ramosaj: fryma e fitores po vërehet në çdo cep te deçanit
Ramosaj: fryma e fitores po vërehet në çdo cep te deçanit » lajmet e fundit - arenamedia & production - arenamedialetv

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button