Lajmet e funditVendi

Qeveria miraton Komitetin Ndërministror për Kompleksin Memorial “Adem Jashari”

Qeveria e Kosovës ka miratuar propozim vendimit për themelimin e Komitetit Ndërministror për koordinimin e procesit, përzgjedhjen e projektit dhe monitorimin e procesit të implementimit të projektit për Kompleksin Memorial “Adem Jashari” në Prekaz, raporton Ekonomia Online.

Përbërja e komitetit ndërministror u miratua të jenë: Albin Kurti, Hajrullah Ceku, Liburn Aliu, Rozeta Hajdari, Hekuran Murati, antarë i komitetit përfaqësues nga familja Jashari, Bekim Jashari, nga Agjencia e Menaxhimit të Memorialeve, përfaqësueses nga shoqata e arkitektëve dhe nga shoqata e luftës.

Qeveria miraton komitetin ndërministror për kompleksin memorial “adem jashari”
Qeveria miraton komitetin ndërministror për kompleksin memorial “adem jashari” » lajmet e fundit - arenamedia & production - arenamedialetv

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button