Lajmet e funditVendi

Publikohet programi qeverisës i Qeverisë Kurti dhe ai legjislativ

Programi i Qeverisë së Republikës së Kosovës 2021 – 2025 dhe Programi Legjislativ për vitin 2021 tashmë janë publikuar.

Plani i qeverisë ka 60 faqe, kurse ai i legjislativit 30 faqe.

Ky plan i punës është miratuar të premten nga kabineti i qeverisë Kurti II.

Më poshtë mund t’i gjeni programet.

Programi-i-Qeverise-se-Kosoves-2021-2025

Programi-Legjislativ-per-vitin-2021-2

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button