Lajmet e funditVendi

Presidentja Osmani posedon afro gjysmë milioni pasuri të paluajtshme

Agjencia kundër Korrupsionit ka filluar publikimin e regjistrave të deklarimit të pasurisë për zyrtarët e lartë publik për vitin 2021.

Sipas deklarimeve, presidentja e vendit, Vjosa Osmani, posedon 448,500 mijë pasuri të paluajtshme.

Presidentja osmani posedon afro gjysmë milioni pasuri të paluajtshme
Presidentja osmani posedon afro gjysmë milioni pasuri të paluajtshme » lajmet e fundit - arenamedia & production - arenamedialetv

Osmani ka deklaruar se posedon para të gatshme të mbajtura në institucione financiare në “Raiffeisen Bank’ 32,316 euro, në TEB (llogari e bashkëshortit) 5.098 euro, në bankën e Australisë ‘Commonweth’ CBA (llogari e bashkëshortit) 570.00 euro, në NLB në Shkup 890 euro dhe në Raiffeisen Bank 6,774 euro. 

Presidentja osmani posedon afro gjysmë milioni pasuri të paluajtshme
Presidentja osmani posedon afro gjysmë milioni pasuri të paluajtshme » lajmet e fundit - arenamedia & production - arenamedialetv

Tutje në raportin e deklaruar në AKK, është dhënë edhe përshkrimi për detyrimet financiare të presidentes Osmani.

Presidentja osmani posedon afro gjysmë milioni pasuri të paluajtshme
Presidentja osmani posedon afro gjysmë milioni pasuri të paluajtshme » lajmet e fundit - arenamedia & production - arenamedialetv

Në foton më poshtë janë edhe të hyrat vjetore të Osmanit:

Presidentja osmani posedon afro gjysmë milioni pasuri të paluajtshme
Presidentja osmani posedon afro gjysmë milioni pasuri të paluajtshme » lajmet e fundit - arenamedia & production - arenamedialetv

https://akk-ks.org/assets/cms/uploads/files/Deklarimet21/Presidenca%20e%20Republikes%20se%20Kosoves/Vjosa%20Osmani.pdf

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button