Lajmet e funditVendi

Pozitë e opozitë bëhen bashkë për ratifikimin e disa marrëveshjeve ndërkombëtare

Me 82 vota për, asnjë kundër dhe asnjë
abstenim, Kuvendi i Kosovës ka ratifikuar marrëveshje e bashkëfinancimit për
Projektin “Programi mbështetës për ujësjellës dhe kanalizim në zonat rurale
faza (dalëse) VI’, ndërmjet Qeverisë së Republikës së Kosovës dhe Qeverisë së
Zvicrës, raporton Ekonomia Online.

Me po aq vota, është ratifikuar edhe marrëveshja e Financimit “Projekti Emergjent i Kosovës për COVID-19 – Financim shtesë”, ndërmjet të Republikës së Kosovës dhe Asociacionit Ndërkombëtar për Zhvillim.

Pozitë e opozitë bëhen bashkë për ratifikimin e disa marrëveshjeve ndërkombëtare
Pozitë e opozitë bëhen bashkë për ratifikimin e disa marrëveshjeve ndërkombëtare » lajmet e fundit - arenamedia & production - arenamedialetv

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button