Lajmet e funditVendi

Për pesë muaj vetëm 200 metra rrugë

E gjatë jo më shumë se 1.2 kilometra, rruga “Muharrem Fejza” në Prishtinë ishte planifikuar të asfaltohej për 120 ditë.

Mirëpo që nga muaji prill, kur kanë filluar punimet, kanë përfunduar vetëm 200 metrat e para të rrugës.

Kjo është njëra ndër rrugët më të ngarkuara në kryeqytetin e Kosovës.

Arben Rashiti nga komuna e Bujanocit tha për REL se nuk po mundë të jetojë përshkak të pluhurit dhe se as dritaren nuk po mundë ta hap nga pluhuri.

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button