Lajmet e funditVendi

Nis gjyqi i parë në Gjykatën Speciale

Në Hagë ka nisur gjykimi i parë i Gjykatë Speciale, ndaj ish-komandantit të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Salih Mustafa.

Ai akuzohet për ndalim arbitrar, trajtim mizor, torturë dhe vrasje të paligjshme është konfirmuar në qershor të vitit të kaluar.

Për akuzat ndaj tij, Mustafa është deklaruar i pafajshëm.

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button