Lajmet e funditVendi

Nesër mblidhet Kryesia e Kuvendit, ky është rendi i ditës

Me fillim nga ora 14:00 do të mblidhet gjatë ditës së nesërme Kryesia e Kuvendit të Kosovës.

Siç njofton Kuvendi, në këtë mbledhje do të diskutohet për 5 pika të rendit të ditës, në mesin e të cilave do të bëhet edhe përgatitja për seancën e radhës.

Njoftimi i plotë:

Rendi i ditës

Miratimi i procesverbali të mbledhjes së mëparshme të Kryesisë së Kuvendit,
Përgatitjet për Seancë plenare:

  1. Deklarimet jashtë rendit të ditës,
  2. Pyetjet parlamentare,
  3. Miratimi i procesverbalit nga seanca e mëparshme,
  4. Shqyrtimi i Raportit Vjetor të Performancës së Zyrës Kombëtare të Auditimit për vitin 2020,
  5. Shqyrtimi i Raportit Vjetor të Radiotelevizionit të Kosovës për vitin 2020.

Shqyrtimi i propozimeve dhe i kërkesave

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button